Ομπρέλες

Ομπρέλα Κλασική 

Η κλασική ομπρέλα είναι η πλέον ιδανική λύση για ξενοδοχεία και χώρους μαζικής εστίασης. Διότι προσθέτει μια νότα υψηλής αισθητικής και αντοχή στο χρόνο. Είναι μια ομπρέλα βαρέως τύπου η οποία αποτελείται από σκελετό αλουμινίου με ιστό Φ48 mm. Η ομπρέλα διαθέτει 8 ακτίνες οι οποίες είναι από προφιλ αλουμινίου 30mm X 15mm με ενισχύσεις. Αυτή η ομπρέλα δίνει μεγάλη αντοχή στον αέρα και φτάνει μέχρι και τη διάσταση των 4 μέτρων.

Ομπρέλα Τηλεσκοπική 

Η τηλεσκοπική ομπρέλα που παράγει η εταιρία μας είναι μία ομπρέλα υπέρ βαρέως τύπου από σκελετό αλουμινίου με ιστό Φ100 mm. Οι ακτίνες της είναι από ενισχυμένο προφίλ αλουμινίου με διαστάσεις 40 mm X 20 mm. Τα ράουλα και οι πύροι αυτής της ομπρέλας είναι inox. Αυτή η ομπρέλα είναι κατάλληλη για ξενοδοχεία και χώρους μαζικής εστίασης για δύο κύριους λόγους: Αρχικά, διότι η μέγιστη διάσταση της φτάνει τα 6 m. Τέλος, διότι αντέχει σε ισχυρούς ανέμους.

Επαγγελματικές ομπρέλες

Οι επαγγελματικές ομπρέλες μας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σκίασης και παράλληλα να βελτιστοποιήσουν αισθητικά την εικόνα μιας επιχείρησης είτε είναι ξενοδοχείο, καφετέρια, εστιατόριο ή εκθεσιακό περίπτερο. Είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για τη βεράντα, τον κήπο ή την πισίνα σας.

Αποτελούνται από σκελετό, μηχανισμό λειτουργίας, ύφασμα, βάση στήριξης και αξεσουάρ.

Κάθε ομπρέλα έχει το δικό της σχεδιασμό και εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες, αλλά σε όλες υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την αντοχή και την χρηστικότητα.

Ο σκελετός κάθε ομπρέλας είναι φτιαγμένος από υλικά που διασφαλίζουν τη μέγιστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Το σχήμα τους ποικίλλει (τετράγωνες, οκτάγωνες κ.λ.π.), ενώ το βάρος τους διαφοροποιείται ανάλογα με την επιφάνεια που πρόκειται να καλύψουν.

Ο μηχανισμός λειτουργίας, πέραν της τεχνικής του αρτιότητας, εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας.

Το ύφασμα κάθε ομπρέλας αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια πανιού, που ενώνονται μεταξύ τους σε ειδικές γαζωτικές μηχανές με στριφωτήρια και κλωστές υψηλής αντοχής. Στην κορυφή του υφάσματος υπάρχει αεραγωγός, ο οποίος σε συνδυασμό με βίδες που υπάρχουν στο κάτω και στο πάνω μέρος του υφάσματος προσδίδουν μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις του υφάσματος απ’ τον αέρα.

Τα υφάσματα είναι αδιάβροχα και τα χρώματα τους ανεξίτηλα.

Η βάση στήριξης είναι σχεδιασμένη έτσι που να γίνεται εύκολα η μεταφορά της και σωστά ευθυγραμμισμένη η τοποθέτηση της.