Τέντες με Αντιρίδες

Οι τέντες με αντιρίδες είναι μία από τις πιο δημοφιλής κατασκευές για την σκίαση και την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα του μπαλκονιού και της βεράντα σας. Το σύστημα αυτής της τέντας είναι υψηλής αντοχής διότι είναι κατασκευασμένο είτε από σωλήνες αλουμινίου με νεύρα είτε από σιδερένιους.

Τέντες με βραχίονα

Η πιο όμορφη  και  λειτουργική   λύση τέντας με ανεξάρτητη στήριξη για τοίχο ή οροφή, προσφέροντας την πιο εξελιγμένη βάση στήριξης… Πραγματικά είναι φοβερή λύση για τέτοιου είδους κατασκευές.

Οι τέντες μας, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας – με το πάτημα ενός κουμπιού ή το γύρισμα μίας μανιβέλας – το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.

 

Τα συστήματα τεντών που παρέχουμε, αποτελούν ότι καλύτερο διαθέτει η αγορά σήμερα, και προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Παρέχουμε ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας. Φυσικά μπορείτε πάντοτε να συνδυάσετε την τέντα σας με ψηφιακή εκτύπωση μιας φωτογραφίας ή ενός λογοτύπου.

 

Τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή ενάντια στον δυνατό άνεμο και την βροχή, ενώ χάρη στην φιλοσοφία της επιχείρησης μας, η οποία εγγυάται τον σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας, η ικανοποίηση των απαιτήσεων σας πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μπορεί  να  γίνει  χειροκίνητη  αλλά  και  ηλεκτρική.

Προσαρμόζετε  πολλή  εύκολα  σε  μπαλκόνια – αίθρια – ταράτσες – καταστήματα  και  σε  κήπους