ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΕΝΤΟΠΟΙΙΑ

Η εταιρεία ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΕΝΤΟΠΟΙΙΑ με πολυετή παρουσία πέρα των τριάντα ετών, έχοντας συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων & καινοτομιών, έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση σε ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ.

Πάντα πρωτοπόρος και σε συνεργασία με τους πιο δύσπιστους οίκους σε όλο τον κόσμο ιδρύει το πρώτο στη Δυτική Ελλάδα κατάστημα στον χώρο της σκίασης και των ειδών εξωτερικού χώρου, κάνοντας τη διαδικασία των αγορών σας μια εύκολη, ευχάριστη και συμφέρουσα υπόθεση.

Οι άρτια εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις και η κάθετη παραγωγή μας σχεδιάστηκαν επιμελώς για να μπορούν να δώσουν μέγιστο αποτέλεσμα σε παραγωγή και ποιότητα, τόσο σήμερα όσο και σε βάθος χρόνου.

Η εταιρεία μας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που της δείχνετε και σας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σας με τις πιο σύχρονες, εγγυημένες και οικονομικότερες προτάσεις, έχοντας γνώμονα πάντα την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και τη ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ σας.

Εγγύηση για την άριστη ποιότητα εγκατάστασης αποτελεί η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας «ΗΛΙΑΣ Γ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ.» η οποία αναλαμβάνει τη μελέτη και τοποθέτηση των συστημάτων μας.

Επιλέγουμε τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές εντός και εκτός συνόρων, σημαντικότεροι εκ των οποίων είναι: Ο οίκος Para Ιταλίας, η Κ.Η. Φλώρος ΑΒΕΕ, η NYFAN & TENCATE, η somfy κλπ.

Χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κρατάνε ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε και η συνέπεια μας. Τα προϊόντα που σας παρέχουμε έχουν πιστοποιήσεις, εγγυήσεις και προέρχονται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Ο όρος προσφορά και ζήτηση εξαρτάται από δύο παράγοντες ποιότητα και τιμή.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πάντα την προέλευση, την ποιότητα, την εγγύηση αλλά και την επωνυμία των προϊόντων που σας προσφέρει κάθε επαγγελματίας.

Με γνώμονα πάντα τα παραπάνω θα μπορέσετε να επιλέξετε την πιο σωστή τιμή σε σχέση πάντα με την ποιότητα.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Το προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τεχνικές στα συστήματα σκίασης, ενώ καθημερινώς αντιμετωπίζει και επιλύει προβλήματα για έργα κάθε κλίμακας.
  • Αντιμετωπίζοντας κάθε έργο σας υπεύθυνα και επαγγελματικά από την αναγνώριση της ανάγκης, έως τη μελέτη και την υλοποίηση, προτείνουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη μας με το χαμηλότερο κόστος για αυτόν.
  • Τα συστήματα μας διακρίνονται γιατί υπάρχει επιμονή στη διαρκή εξέλιξη. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας έχει ενσωματωμένες τεχνικές καινοτομίες που εξασφαλίζουν άνεση και λειτουργικότητα στην καθημερινή ζωή.
  • Οι τέντες και οι πέργκολες μας σχεδιάζονται ώστε να αναβαθμίζονται με τις τεχνολογικές εξελίξεις.