Σύστημα Μπάρας

Bara Swift I

Σύστημα Μπάρας 40 x 40 με βραχίονες Swift I και αντίβαρο Ν.Τ.
Το πιο έξυπνο σύστημα τέντας με βραχίονες. Στηρίζεται αποκλειστικά πάνω στις μεγάλων αντο­χών βάσεις του και τοποθετείται γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει αντίβαρο Ν.Τ. και χειροκίνητο μηχανισμό Star ή μοτέρ ανάλογης ισχύος. Αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ενδεί­κνυται για μπαλκόνια, ελεύθερους χώρους και παραθαλάσσιες περιοχές. Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να λειτουργήσει με αυτοματοποιημένο σύστημα κίνησης.

Bara Swift II

Σύστημα Μπάρας 40 x 40 με βραχίονες Swift II και αντίβαρο B.Τ.
Το nuektik;o σύστημα τέντας με βραχίονες. Στηρίζεται αποκλειστικά πάνω στις μεγάλων αντο­χών βάσεις του και τοποθετείται γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει εξ’ ολοκλήρου βραχίονα βαρέως τύπου. Θεωρείται ιδανικό για ακραίες καιρικές συνθήκες , ελεύθερους χώρους και παραθαλάσσιες περιοχές. Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να λειτουργήσει με αυτοματοποιημένο σύστημα κίνησης.

Bara Swift Plus

Σύστημα Μπάρας 40 x 40 με βραχίονες Swift plus και αντίβαρο Ν II.
Πρόκειται για ένα σύστημα τέντας με βραχίονες που προσδίδει ομορφιά και στιλ στο χώρο σας.Στηρίζεται αποκλειστικά πάνω στις μεγάλων αντο­χών βάσεις του και τοποθετείται γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει αντίβαρο ΝΙΙ ενώ συνδυάζεται και με στέγαστρο ήλιου, το οποίο όταν η τέντα είναι κλειστή, καλύπει το ύφασμα, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία σε όλο το σύστημα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Διαστάσεις

Τύπος Μήκος Κατέβασμα Γωνία
mikos_mparas katavasma_mparas gonia_mparas
Bara Swift I και αντίβαρο Ν.Τ. min 3,00 m / max 7,00m min 1,60 m / max 3,00m ΜΙΝ 15ο MAX 80o
Bara Swift II και αντίβαρο B.Τ. min 3,00 m / max 7,00m min 2,00 m / max 3,5m ΜΙΝ 8ο MAX 80o
Βραχίονα Swift Plus και αντίβαρο Ν II. min 3,00 m / max 7,00m min 1,60m / max 3,25m ΜΙΝ 5ο MAX 80o